JFS SOUND SYSTEMS


Hovedside


Nyheter


Informasjon om virksomheten

05.11.2015 - FANTASTISKE FOCAL ARIA ER NÅ LEVERINGSKLARE I HØYGLANS HVIT!

Den prisvinnende Ariaserien er nå endelig på lager i høyglans hvit! Vi snakker her om mange lag med lakkering i høy kvalitet, en nydelig finish som lyser opp stuen.

Dette er noe av det Lyd og Bilde skrev om Aria 906 i testen deres fra august:

«...Focal har med Aria-serien blant annet satset på bassmembraner av flettet lin. Og hvis resten av høyttalerne er like vellykket som kompaktmodellen 906, så har vi mye å glede oss til. Høyttaleren spiller lekende lett, den har en usedvanlig klarhet fra mellomtonen og oppover, og lydlandskapet er meget stort og brer seg utover i rommet. Bassen er mer sjenerøs enn vi er vant til fra slike høyttalere, og de tåler fint å stå litt ut fra veggen. En fordel, for å få en mest mulig naturlig bassgjengivelse. Ta med at høyttalerne er blant de letteste i klassen å drive, og du har her en av våre klareste anbefalinger på en god stund..."

«...Focal-høyttalerne har langt mindre egenklang enn B&W-høyttalerne, det blir klart når jeg setter på musikk jeg selv har vært med å mikse. Vi mikset Staal-albumet ”Rambokniv” til et par Genelec 8260A monitorer som nå koster over 90.000 kroner for et par. Og mens plata låter forskjellig fra høyttaler til høyttaler, er Focal Aria 906 blant de kompakthøyttalerne som kommer tettest mot det lydbildet vi forsøkte oss på...»

Geir Nordby L&B, test av Aria 906, august 2015!

JFS SOUND SYSTEMSTelefon: 32 83 44 10